Menu
  • 1
  • 2 (Before)
  • 3
  • 4 (Before)
  • 5
  • 6
  • 7 (Before)
  • 8

Sudbury Articulation

A large addition to this small home in Sudbury, MA will provide a much needed increase in living space for a growing family.  Taking design cues from the existing structures, we added a family room, eating area, a first floor bathroom with laundry, a three seasons room, and a farmer’s porch to the first floor.  The addition will open the entire first floor to the backyard allowing sunlight into the center most parts of the house.  On the second floor we added a new master suite with a walk-in closet and master bath.  With such a large addition to a small house, the articulation of the masses becomes imperative to maintain the scale and character of the original home.  Using the roofs and detailing to address this, the new addition blends seamlessly into the original structure to create the new home.